Kvalitet | Johab
KUNDVAGN


Kundvagnen är tom


Kundvagnsid: 8ict3f8eel6iobbq42i6l5ho75

Kontakta Oss

Lysekil
Hantverksvägen 5
453 38, Lysekil

ÖPPET Måndag-Fredag 8.00 - 15.00
Boka gärna tid för besök.
Tel: 0523-166 65
Fax: 0523-166 30
E-post: info@johab.se

uterum
Uterum / vinterträdgårdar
uterum

Inglasningars pris styrs av kvaliteten

Vilket pris Ditt nya uterum får beror på vilken kvalitet du väljer. Färdiga med ett lågt pris har naturligtvis lägre hållbarhet och precision.


Bättre garantier på vår inglasning

Vi lämnar 5 års produktgaranti på glaspartierna och 2 år på produkter av limträ.

I övrigt tillämpar vi naturligtvis konsumentköplagen.

Allt för att Du ska känna Dig trygg när Du väljer ett uterum från JOHAB uterumsspecialisten AB.


Johabs verksamhet startade 1995

I samband med att vi sålde det etablerade glasmästeriet och specialiserade oss på uterum. Sedan dess har vi arbetat fram egna profiler för enkel och isolerglas som är designade för att tåla vårt nordiska klimat. Att vi är placerade i yttersta skärgården på västkusten ser vi som mycket positivt. Våra uterum är konstruerade för att stå emot när vinden friskar i och den höga salthalten i luften ställer krav på en hög kvalitet på materialet. Här kommer regnet från alla håll och antal soltimmar är bland det högsta i landet så vi har de bästa förutsättningarna för att se att Johabs system håller och många byggda uterum genom åren visar att vi idag vet att vi kan vara mycket stolta över våra produkter.

Därför lämnar vi alltid 5 års garanti på glasprofilerna och 2 år på limträ. I egna lokaler sker en kvalitetsstyrd tillverkning av stabila uterumspartier med högsta flexibilitet och kvalitet. Vid konstruktionsbordet ser vi det som en utmaning att utveckla de synpunkter och tips som kommer från hantverkare och användare när nya aluminiumprofiler tas fram. Därför är vi ensamma om små detaljer som gör stor skillnad vi monteringen och gör uterummen lika stabila under många år framöver. En del av grejen är att dessa inte alltid syns utanpå... men de känns. Besök därför gärna våra visningsrum där alla systemen finns monterade i anslutning till tillverkningen. Få ett första smakprov av en högre livskvalitet. Öppna, stäng, öppna igen. Vårt mål är att göra vårt bästa för att hjälpa dig förverkliga dina drömmar om ett unikt uterum - ett andrum i vardagen - år efter år.

lysekil

Testmiljöer

Tar vi i om vi säger att våra uterum testas i Sveriges strängaste utemiljö - i Lysekil på västkusten? Kan det bli mycket värre?

 

Inte är det i Lysekil väderrekorden sätts men vi ligger på toppen på både nederbörd och vind, två viktiga faktorer som vi måste ta stor hänsyn till när vi tillverkar.

Det salta havet är en annan viktig faktor. Om ett uterum ska stå sig år efter år här på västkusten är profilernas motståndskraft mot salt ett måste. Därför väljer vi att tillverka av välanodiserade profiler.

 

I över 20 salta och väderbitna år har vi testat, tillverkat och monterat våra partier och våra kustnära kunder är lika nöjda nu med sitt uterum som när det var nytt.Pris på uterum bestäms av detaljerna

Ditt färdiga uterum / vinterträdgård ska få uthärda mycket genom åren. Skjutdörrarna ska löpa lika tyst och smidigt efter många år som de gjorde när de var nya. De ska sluta tätt varje gång Du stänger Ditt uterum. Detaljerna styr priset.

uterum