Uterum | Johab
KUNDVAGN


Kundvagnen är tom


Kundvagnsid: l8uj9la6qlah9g60rop98f6ge3

Kontakta Oss

Lysekil
Hantverksvägen 5
453 38, Lysekil

ÖPPET Måndag-Fredag 8.00 - 15.00
Boka gärna tid för besök.
Tel: 0523-166 65
Fax: 0523-166 30
E-post: info@johab.se

uterum
UTERUM
sedan 1994
uterum
Här hittar du kompletta uterum, tillverkade i Lysekil.

Konfigurera själv i limträ. Säsongen bestämmer du!

Vi har även limträ och tak löst för dig som vill bygga själv - beställ i DINA mått.
  • Designa ditt eget uterum i limträ.

  • Alltid färdigbearbetat med hög precision och noggrannhet.

  • Både fristående och husmonterade rum.

Bygg uterum efter dina behov, inte efter tillverkarnas begränsningarVad kul att du ska bygga ut! Ett nytt uterum blir snabbt husets absoluta favoritrum, och det är inte så konstigt. Här får du känslan av att vara ute, men kan bekvämt sitta inomhus oavsett väderlag och årstid. Se därför till att välja kvalitativa system, partier och lösningar så att du kan njuta av ditt uterum år efter år. Det gör du här hos oss på Johab.

Här har vi samlat hela vårt egentillverkade sortiment av uterum, från kompletta uterum i limträ till våra olika system. Det betyder att du kan välja mellan enklare vindskydd till mer exklusiva alternativ med olika tillval. Börja med att välja något av följande alternativ för att sedan enkelt ta dig vidare till anpassade mått och system.

Kontakta oss om du har några frågor, eller använd vår hemsida för att handla uterumspartier.Egna system för alla våra uterumVi har över 20 års erfarenhet i branschen. Under dessa år har vi utvecklat våra egna system: Sommar, Sommar+, Vår&höst och Vinter. Dessa är perfekt anpassade för att klara utmaningarna som vårt svenska klimat ställer. Dessutom har vi också försökt att eliminera olika störmoment som exempelvis dörrar som slår och drar eller jobbig imma som skymmer utsikten. Resultatet är uterum som ger en behaglig miljö året om.Ditt uterum, dina behov


Tror du inte på “one size fits all”? Inte vi heller. Så medan stormarknad ligger på hyllan, lägger vi fokus på dina behov. Därför måttanpassar vi hela vårt sortiment, även våra stommar. Samtliga konstruktioner, från rälsen till dräneringshålen, är färdigbearbetade och dessutom är våra dörrar alltid uppdelade så de får samma storlek. Det här gör att allt fungerar smidigt direkt efter montering - enklare kan det inte bli!

Börja designa ditt uterum här, så räknar vi på priset