Uterum | Uterumspartier | Skjutdörrar | Johab
KUNDVAGN


Kundvagnen är tom


Kundvagnsid: hema5dsutvcrhdti3shh6lllj5

Kontakta Oss

Johab uterumsspecialisten
Hantverksvägen 5
453 38 Lysekil, SVERIGE
Tel: 0523-166 65
Fax: 0523-166 30
E-post: info@johab.se

ÖPPET: Vardagar 8.00 - 17.00
Hitta till oss.
uterum
UTERUMSPARTIER & SKJUTDÖRRAR
uterum

Välj din produkt genom att klicka på respektive bild nedan


uterum_sommar
uterum_sommar_plus
uterum_varhost
SL35
uterum_vinter

Välj uterumspartier för alla årstider och väderförhållandenNjut ännu längre av sommaren. Gör hösten mysigare. Sitt ute mitt i vargavintern. Med våra uterumspartier med skjutpartier är väder och vind ingen match. Vi erbjuder fem olika unika systemlösningar, alla med sina specifika egenskaper. Dessutom måttanpassar vi hela vårt sortiment så att ditt uterum blir precis som du vill ha det.

Klicka på någon av våra uterumspartier och läs mer.


Mer uterumspartier, fler alternativ och ännu enklare monteringAlla våra system har något gemensamt - de underlättar din montering, oavsett tillval. Detta eftersom systemen är färdiga från fabrik, vilket gör att du oftast bara behöver montera in partierna i öppningarna. Och eftersom allt i vårt sortiment går att måttanpassa kan vi totalt skräddarsy dina uterumspartier. Oroa dig inte för blandade storlekar på våra skjutdörrar, alla skjutdörrar i ett parti har samma mått.

När det kommer till fönster för skjutpartier och fasta fönster erbjuder vi flera olika glasalternativ, beroende på system och säsong. Som exempel kan du välja mellan:

• Solskyddsglas - extra solskydd mot för mycket solintrång (tillval)
• Imfritt glas - slipp igenimmade uterum med glas som har tennoxidbeläggning
• Smutsavvisande glas


Så väljer och monterar du rätt


Vi har över 20 års erfarenhet i branschen. Genom åren har vi byggt tusentals uterum i många olika modeller och har också hjälpt våra kunder att hitta rätt lösningar för just deras behov. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt uterumspartier för ditt uterum och kommer gärna med tips vid montering.

Dessutom samarbetar vi med snickare och hantverkare runt om i landet som kan hjälpa dig med snabb och säker montering om så behövs.


Johab uterumsspecialisten
Hantverksvägen 5
453 38 Lysekil, SVERIGE
Tel: 0523-166 65
Fax: 0523-166 30
E-post: info@johab.se

ÖPPET: Vardagar 8.00 - 17.00
Hitta till oss.
uterum